Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

IBL søker Servicetekniker

IBL søker Servicetekniker

Vi søker etter deg med god fagkunnskap, og erfaring. Gjerne med bakgrunn innen lås, beslag og adgangskontroll/sikkerhetssystemer. Av utdannelse er svennebrev som låsesmed eller svakstrøms elektroniker relevant. Praktisk erfaring kan erstatte utdanning. Erfaring som BAS på prosjekter teller også positivt. Opplæring gis, men du bør raskt være selvgående i montering av elektroniske løsninger innen lås og beslag, alternativt adgangs-/sikkerhetssystemer.

Arbeidsoppgaver vil være: Montering og service på store og små sikkerhetssystemer med adgangskontroll, alarm og ITV. I tillegg til montering av lås og beslag. Kommunisere med kunden og kunne skrive rapporter på PC. Andre oppgaver kan være befaringer og å gå vedlikeholdsrunder

Vi trenger deg som er positiv, nøyaktig og løsningsorientert. Du trives med travle og varierte dager, kan kommunisere med kunder og medarbeidere og har krav til kvalitet i eget arbeid. Du kan arbeide både selvstendig og i team, samt bidra til å skape en god arbeidsplass. Du har plettfri vandel, og sertifikat. Det er en fordel at du raskt kan lære deg nye produkter og systemer.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn-/pensjonsordninger og forsikringer i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Riktig person vil ha gode utviklingsmuligheter i stillingen.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til administrasjonsleder Tine Øveraasen, tlf. 99440170 eller mail:tmo@ibl.no.

Søknad med CV sendes til Ingeborg Beslag & Låssystemer AS på mail post@ibl.no.

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS prosjekterer, leverer, monterer og har service på komplette løsninger av låser, beslag og adgangssystemer på nybygg og eksisterende bygg. Vi har spesialisert oss på gode komplette løsninger for kunden og opplever en stadig økning av oppdrag. Både som prosjekterende og som utførende leverandør av låser, beslag og adgangs-/sikkerhetssystemer. Vi er i dag 22 ansatte og har en ledende posisjon på Romerike. Vi er mesterbedrift, TrioVing sikkerhetssenter og medlem i foreningen Norske Låsesmeder.

 


Frist: 14/10/2019

Stilling: Servicetekniker

Arbeidsgiver: Ingeborg Beslag & Låssystemer AS

Sted: Jessheim

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.