Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Nyttig å vite om NL godkjente låsesmeder

NL godkjente låsesmeder har bred kompetanse om lås, beslag og sikkerhetsutstyr, og kjenner lover, regler og forskrifter for brann, rømning og forsikring for lås og beslag

 

Varer og tjenester

NL Låsesmeden utfører prosjektering, installasjon og servicearbeider for nybygg og rehabiliteringsprosjekter.
Og trenger du en ekstra nøkkel til inngangsdør eller vil ha samme nøkkel til vinduer og dører, eller har en lås som går trått, hjelper NL Låsesmeden deg gjerne fram til løsninger du er tilfreds med.

Produkter

NL Låsesmeden leverer alt du trenger til sikring av bygninger og verdier, hjemme og på arbeidsplassen.
NL samarbeider med de største leverandørene i det norske markedet og setter krav til samarbeidspartnere/leverandører og sikrer derved god kvalitet på produktene med oppfølging i tilfelle av reklamasjon.

Vedlikeholdsmarkedet

NL Låsesmeden foretar befaringer og kan gi deg en oversikt over dørenes tilstand med forslag til tiltak der mangler avdekkes, slik at alt blir i henhold til regler og forskrifter for brann, rømning og forsikring.

Forsikring

Forsikringsselskapene gir rabatter til deg som sikrer bolig i henhold til gitte regler og har utarbeidet sikkerhetsforskrifter; Innbruddssikring for næringslivet.
NL Låsesmeden gir veiledning om riktig valg av lås og utstyr både for næringsdrivende og private.

Nøkkelkontroll

Har du oversikt og kontroll over nøklene dine?
Be om brosjyren Nøkkelkontroll hos NL Låsesmeden, eller les mer på siden Nøkkelkontroll.

Kunden i sentrum

NL Låsesmeden setter kunden i sentrum. De vet at det er kundene de lever av og arbeider derfor etter regelen «Kunden har alltid rett».
NL stiller strenge krav til sine medlemsbedrifter, og du kan være sikker på at NL Låsesmeden opptrer ordentlig og ryddig og i tråd med NL etiske regler.

Tilgjengelighet

NL har medlemsfirmaer fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Se alle godkjente medlemsbedrifter på siden Finn låsesmed.

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.