Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Randi søker Regional Salgssjef til Norge

Randi søker Regional Salgssjef til Norge

Ambisiøs virksomhet

Kan du skape rammene for en ekspansiv vekst i Norge, og er du klar for å stå i spissen for salget av så vel produktene fra Randi som fra Eco Schulte konsernet, så er det deg vi søker.

Dine kvalifikasjoner

• Bransjeerfaring (min. 5 år)

• Erfaring med salg til Låsesmeder

• Erfaring med elektronisk adgangskontroll er en fordel

• Ansvarsbevisst og i stand til selv å administrere tid og innsats

• Robust og med vinnermentalitet

• Være i stand til å kommunisere på engelsk

Om stillingen

Det er snakk om en selvstendig og utfordrende stilling i et anerkjent og verdensomspennende konsern. Du brenner for salg med energi og entusiasme, du er handlekraftig og selvgående, og det faller deg naturlig å lede, akkurat som du trives best med å være på vinnerlaget. Du kommuniserer naturlig med både store og små kunder, og du har mot og kompetanse til å skape synlige resultater. Dine primære arbeidsoppgaver vil være oppsøkende salg, vedlikeholde eksisterende kundeportefølje, utvikling av forhandlere, produktpresentasjon samt teknisk rådgivning. Det forventes dessuten at du i forhold til eksisterende kunder evner å utvikle relasjonene med henblikk på å øke omsetningen og kjennskapet til virksomhetens produkter. Det er et meget selvstendig område du blir ansvarlig for, hvor du i samarbeid med ledelsen i Danmark utarbeider mål og strategi.

Vi tilbyr

….en spennende og utfordrende stilling i et særdeles velkonsolidert firma som er et verdensomspennende konsern. For den rette person er det store muligheter for personlig utvikling og suksess. Ansettelsesvilkårene forhandles individuelt på et konkurransedyktig nivå.

Søknad og CV

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Managing Director Torben Jensen, på telefon + 45 40627522. Søknad og CV merket med “Regional Salgssjef – Norge” sendes pr. e-post til t.jensen@randi.dk

Randi Mirabellevej 3 – 8930 Randers NØ, Danmark Tel. +45 86 42 75 22 – www.randi.dk

 


Frist: 29/04/2019

Stilling: Regional Salgssjef Norge

Arbeidsgiver: Randi

Sted: Norge

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.