Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

LÅS1 søker etter Låsesmed

LÅS1 søker etter Låsesmed

Vår dyktige medarbeider Kenneth starter som selger hos en leverandør og vi trenger en ny låsesmed / låsmontør.

Vi jobber mest med servicejobber for private, bedrifter og borettslag men har også jobber som går over lengre tid på et sted.

Arbeidsoppgavene vil være montering av lås og beslag. Du må like å jobbe selvstendig og kunne finne løsninger ute hos kunden der det er behov for det. Og av og til bidra med å skrive tilbud i samarbeid med selger.

Du må være fleksibel og komfortabel med at tempoet er høyt til tider. Godt humør og våkenhet, gode samarbeidsevner og ansvarsbevissthet er egenskaper vi ser for oss at du har.

Det er et krav at du har erfaring i låsesmedbransjen og gjerne svennebrev som låsesmed – eller et ønske om å ta det. Du må ha førerkort kl B og plettfri vandel, politiattest må fremlegges ved ansettelse.

Vi gir deg plass i et godt team der vi jobber hardt for å nå våre mål; fornøyde kunder og gode resultater.

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser, helseforsikring og servicebil.

Søknad og CV sendes: linda.riediger@las1.no

Spørsmål om stillingen stilles til:

Linda Riediger mob. 95 15 24 67 eller Rolf Riediger 908 22 002.

Søknadsfrist 15/2 -19

LÅS1 leverer tjenester og produkter innen lås og sikkerhet. Alt fra skifte av postkasselås, åpning av dør til små og store adgangskontrollanlegg og mer. Vi har et bredt og spennende fagfelt. Vi legger stor vekt på kompetanse og erfaring for å gi våre kunder trygg veiledning og gjennomtenkte løsninger. Kontor og lager sentralt plassert på Lørenskog, oppdragene vi har er i Oslo og Akershus.

 


Frist: 14/02/2019

Stilling: Låsesmed

Arbeidsgiver: LÅS1

Sted: Oslo/Akershus

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.