Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Ingeborg Beslag & Låssystemer søker Servicetekniker

Ingeborg Beslag & Låssystemer søker Servicetekniker

Bedriften har nå 1-2 ledige stillinger som

SERVICETEKNIKER

Vi søker etter en med god fagkunnskap/erfaring, med bakgrunn innen låser, beslag og adgangskontroll/sikkerhetssystemer. Helst en som i dag arbeider i tilsvarende funksjon i sikkerhetsbransjen, eller låsbransjen. Av utdannelse er svennebrev som låsesmed eller svakstrømselektroniker relevant. Du bør raskt være selvgående i montering av elektroniske løsninger innen lås og beslag.

Arbeidsoppgaver vil være: Montering av og service på store og små sikkerhetssystemer med

adgangskontroll, alarm og ITV. I tillegg til montering av lås og beslag. Kommunisere med

kunden og kunne skrive en rapport på PC etter en vedlikeholdsrunde. Andre oppgaver kan

være befaringer.

Vi trenger deg som er positiv, nøyaktig, løsningsorientert, trives med travle og varierte dager, kan kommunisere med kunder og medarbeidere og har krav til kvalitet på eget arbeid. Du kan arbeide både selvstendig og i team, samt bidra til å skape en god arbeidsplass. Du har plettfri vandel og sertifikat. Det er en fordel at du raskt kan lære deg nye produkter og systemer.

 Vi tilbyr konkurransedyktig lønn-/ pensjonsordning og forsikringer i et godt og hyggelig

arbeidsmiljø. Riktig person vil ha gode utviklingsmuligheter i stillingen og etter hvert

kunne være ansvarlig for egne prosjekter ute på bygget.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til eier/daglig leder Ingeborg Haukerud, tlf 41413933, eller servicekoordinator Andrè Thomsen, tlf. 92689132.

Søknad med CV sendes til Ingeborg Beslag & Låssystemer AS på e-postadresse: post@ibl.no

Søknadsfrist: Snarest

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS er en totalleverandør av sikkerhetssystemer til nybygg og eksisterende bygg. Vi prosjekterer, leverer, monterer, idriftsetter og har service på komplette løsninger av låser, beslag og sikkerhetssystemer. Med vårt slagord «Vår løsning – din trygghet», har vi spesialisert oss på gode løsninger for kunden, og opplever en stadig økning av oppdrag. Bedriften har 25 ansatte og har en ledende posisjon på Romerike. Vi er mesterbedrift, TrioVing sikkerhetssenter, FG-godkjent låsesmed, medlem i foreningen Norske Låsesmeder og godkjent opplæringsbedrift.

 


Frist: 20/02/2022

Stilling: Servicetekniker

Arbeidsgiver: Ingeborg Beslag & Låssystemer AS

Sted: Jessheim

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.