Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS søker Servicetekniker

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS søker Servicetekniker

P.g.a. sterk vekst av tekniske leveranser, spesielt i området Oslo og på Øvre- og Nedre Romerike, har vi nå 1-2 ledige stillinger som

 

SERVICETEKNIKER

Vi søker etter en med god fagkunnskap/erfaring, med bakgrunn innen adgangskontroll/sikkerhetssystemer, gjerne også låser og beslag. Helst en som i dag arbeider i tilsvarende funksjon i sikkerhetsbransjen, eller låsbransjen. Av utdannelse er svennebrev som låsesmed eller svakstrømselektroniker relevant.

Arbeidsoppgaver vil være:

Montering av og service på store og små sikkerhetssystemer med adgangskontroll, alarm og ITV. I tillegg til montering av lås og beslag. Kommunisere med kunden og kunne skrive en rapport på PC etter en vedlikeholdsrunde. Andre oppgaver kan være befaringer.

Vi trenger deg som er positiv, nøyaktig, løsningsorientert, trives med travle og varierte dager, kan kommunisere med kunder og medarbeidere og har krav til kvalitet på eget arbeid. Du kan arbeide både selvstendig og i team, samt bidra til å skape en god arbeidsplass. Du har plettfri vandel og sertifikat. Det er en fordel at du raskt kan lære deg nye produkter og systemer.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn-/ pensjonsordning og forsikringer i et godt og hyggelig arbeidsmiljø. Riktig person vil ha gode utviklingsmuligheter i stillingen.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til eier/daglig leder Ingeborg Haukerud, tlf 41413933.

Søknad med CV sendes til Ingeborg Beslag & Låssystemer AS på

e-postadresse: post@ibl.no

Søknadsfrist: Snarest

Ingeborg Beslag & Låssystemer AS er en totalleverandør av sikkerhetssystemer til nybygg og eksisterende bygg. Vi prosjekterer, leverer, monterer, idriftsetter og har service på komplette løsninger av låser, beslag og sikkerhetssystemer. Med vårt slagord «Vår løsning – din trygghet», har vi spesialisert oss på gode løsninger for kunden, og opplever en stadig økning av oppdrag. Bedriften har 28 ansatte og har en ledende posisjon på Romerike. Vi er mesterbedrift, TrioVing sikkerhetssenter, FG-godkjent låsesmed, medlem i foreningen Norske Låsesmeder og godkjent opplæringsbedrift.

 


Frist: 01/03/2023

Stilling: Servicetekniker

Arbeidsgiver: Ingeborg Beslag & Låssystemer AS

Sted: Jessheim

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.