Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

iLOQ søker Area Sales Manager Midt/Nord-Norge

iLOQ søker Area Sales Manager Midt/Nord-Norge

iLOQ er i sterk vekst og ser etter en ny nøkkelspiller for å styrke det norske teamet. Ditt ansvarsområde vil være salg og støtte fra Midt/Nord-Norge (Trøndelag, Nordland og Troms).

iLOQs strategi er å selge produkter gjennom forhandlernettverk som tilbyr profesjonelle installasjons- og vedlikeholdstjenester til sluttkunder. Salgsteamet i iLOQ støtter og lærer opp forhandlere, og hjelper sluttkundene ved å definere deres behov og tilby passende løsninger fra vårt system.

Ditt ansvar vil være å ta vare på Midt/Nord-Norge (fra Trondheim til Tromsø) forhandlere og støtte sluttkundene. Du jobber aktivt i markedet og finner nye forretningsmuligheter samtidig som du tar vare på og utvikler dagens forhandlere og sluttkunderelasjoner. Du deltar i markedsføringen av våre produkter og løsninger ved å fremme vårt firma på relevante messer og arrangementer. Vi i iLOQ setter pris på godt lagarbeid, så du vil jobbe tett sammen med de andre selgerne i teamet.

Vi verdsetter gode resultater innen teknisk løsningssalg, men det er enda viktigere at du er lidenskapelig interessert i å være i aktiv kundekontakt. I tillegg blir du motivert av å finne gode løsninger på kundenes behov og ved å inngå avtaler. For å lykkes i denne stillingen bør du ha kunnskap og interesse for låsebransjen, dens utvikling og trender. Du er gjerne låsesmed eller har jobbet med salg av mekaniske eller digitale låse- eller adgangskontrollsystemer.

Din arbeidsmetode er energisk, løsningsorientert, utholdende og selvstendig. Du er en lagspiller med gode sosiale ferdigheter. Det stilles høye krav til kommunikasjon på norsk både muntlig og skriftlig, da store deler av jobben er å presentere våre produkter til små og store grupper på en tydelig og forklarende måte. Du må også snakke og skrive godt engelsk da dette er vårt internasjonale firmaspråk i iLOQ. Førerkort er ett krav.

Vi tilbyr deg en interessant stilling i et raskt voksende selskap som leder an i den teknologiske revolusjonen i bransjen.
Er du den vi ser etter? Vi leter etter en profesjonell selger med varmt hjerte, stort engasjement og omtanke for andre. Vi tilbyr en interessant stilling i et selskap i rask vekst som leder an i den teknologiske revolusjonen. Bli med på laget!
Dersom du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Ane Storhaug Grøndahl, tlf. 975 59 057 eller Tarald Mong, tlf. 975 59 054. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på mercuriurval.no snarest og senest 14.10.2019.  Følg denne linken for å laste opp CV og søknad:https://www.mercuriurval.com/no-no/opportunity/?jobadid=59882&refno=NO-03843

Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

iLOQ er et finsk teknologiselskap i sterk vekst som forvandler mekanisk låsing til digital adgangskontroll.
iLOQ tilbyr selvdrevne digitale lås- og adgangskontrollsystemer som revolusjonerer låsbransjen. Selskapets løsninger er basert på selvutviklede teknologier og patenter som muliggjør miljøvennlig elektronisk låsing uten batterier eller kabler.
iLOQ introduserte i 2007 verdens første og eneste elektroniske låssystem som utnytter energien som genereres når nøkkelen føres inn i sylinderen.
Forvaltningen av tilgangsrettigheter med det digitale iLOQ S10 låssystemet er enklere og sikrere enn med mekaniske systemer. Vedlikeholdsutgifter er betydelig lavere enn for mekaniske og batteridrevne elektromekaniske låsesystemer. Våren 2018 lanserte selskapet iLOQ S50, en produktfamilie som bruker NFC-teknologi og smarttelefoner til kombinert adgang og strømforsyning.
Selskapet er etablert i 9 land i dag og omsatte i 2018 for 50 millioner EURO.
For ytterligere informasjon, se iLOQ.com


Frist: 13/10/2019

Stilling: Area Sales Manager

Arbeidsgiver: iLOQ

Sted: Trondheim eller Tromsø

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.