Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Certego Stavanger søker Montasjeleder

Certego Stavanger søker Montasjeleder

Ønsker du å jobbe i et selskap med sterk fagkompetanse, stolthet og engasjement? Utvikle deg gjennom vår egne interne skole, samt ha en viktig lederrolle med sterk påvirkningskraft? Vi søker nå etter en Montasjeleder ved vår avdeling Stavanger.

Vår avdeling Stavanger er en avdeling med høyt tempo og mange gode kunder. Vi leverer komplette sikkerhetssystemer til små og store byggeprosjekter i Sør Rogaland. På nåværende tidspunkt er vi en stolt leverandør av lås, beslag og ARX adgangskontroll på Sola Arena, som blir Norges første innendørs sykkelveledrom. Vi er også i full gang med tilsvarende løsninger på Vardheia Ungdomsskole i Time Kommune. I tillegg har vi mange serviceoppdrag fra både proff- og privatkunder. Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder. Vi er i dag 20 ansatte i Stavanger, med fokus på faglig kvalitet og utvikling.

Som ansatt i CERTEGO, vil du være en av våre viktigste ressurser. Du får en seriøs arbeidsgiver, som også er en stor aktør i sikkerhetsbransjen. Vi gir deg et trygt arbeidsforhold, gode pensjons- og velferdsordninger, samt kompetanseutvikling (ledelse) gjennom vår eget CERTEGO Academy. Du vil jobbe i en fremtidsrettet bransje med innovative produkter, hvor vi har et viktig samfunnsoppdrag som sikkerhetsleverandør. Og du blir en del av vår stolte kultur preget av høy fagkompetanse, lang erfaring og høyt engasjement. Vi feirer våre suksesser med sosiale samlinger og vårt store CERTEGO-event.

Som Montasjeleder vil du ha en variert arbeidshverdag. Ditt hovedformål vil være og legge til rette for at sikkerhetsteknikerne kan gjøre en best mulig jobb og ha en effektiv hverdag gjennom strukturert og planmessig koordinering.
Dine viktigste arbeidsoppgaver:
Effektiv planlegging, koordinering og ressurstildeling på prosjekt og service
Daglig ledelse og personalansvar for 10 sikkerhetsteknikere
Mersalg i form av seviceoppdrag
Drive markedsføring og resultater gjennom god kvalitet og service, høy kompetanse, samt produktivitet. Registrering av ordre og løpende fakturering

Hvem søker vi etter?
Vi ser etter deg som kanskje har en tilsvarende leder/koordinator-rolle i dag eller/og så har du de rette personlige egenskapene og motivasjonen til å fylle rollen. Du er trygg i rollen som leder, god til å kommunisere og motivere, samt har evne til å skape en kultur preget av samarbeid og måloppnåelse (produktivitet). Du trives best i en hektisk og ofte uforutsigbar hverdag hvor det er viktig med en løsningsorientert tilnærming, da vi ofte må ha evne til å snu oss fort etter kundens behov eller andre uforutsette situasjoner. Du er komfortabel med telefon og pc som arbeidsverktøy, hvor du sjonglerer mellom kontakt med avdelingens sikkerhetsteknikere og kunder. Kundeservice, kvalitet, struktur og profesjonalitet er noe du etterstreber. Som følge av at du må bistå sikkerhetsteknikere i å løse ulike problemstillinger, samt tildele rett bemanning på oppdrag, er det ønskelig at du har erfaring fra sikkerhetsbransjen eller har god kjennskap til våre produkter og løsninger.

Kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av Montasjeleder? Da kan dette være jobben for deg. Send en kortfattet søknad innen 4. oktober via certego.no. Søk her

Vi gleder oss til å høre fra deg!
Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte avd. leder Svein Arne Berg, på tlfnr: 945 31 455 – svein.arne.berg@certego.no

CERTEGO AS er medlem i foreningen Norske Låsesmeder. Plettfri vandel er en selvfølge, og utfyllende politiattest må fremlegges før tiltredelse.

CERTEGO Norge er din komplette sikkerhetsleverandør og markedsledende av lås og beslag. Vi tilbyr lås, beslag, adgangskontroll og kameraovervåkning. I tillegg til rådgivning, installasjon og service har vi egne butikker hvor du kan handle av fagfolk. Vi er en mesterbedrift, medlem av norsk låsesmedforening, ISO sertifisert iht 9001 og 14001, samt lærebedrift innenfor låsesmed- og telekomfaget. Med 18 lokasjoner i Norge tilbyr vi en lokal tilhørighet og tett oppfølging. Våre 320 kompetente, stolte og engasjerte medarbeidere sikrer deg og dine verdier trygt.

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Våre kompetente og engasjerte medarbeidere skaper innovative, trygge og behovstilpassede systemer. CERTEGO finnes på 80 steder i Norden, har over 1 200 ansatte og omsetter for NOK 2 milliarder. CERTEGO er en del av konsernet ASSA ABLOY – «The global leader in access solutions».


Frist: 03/10/2020

Stilling: Montasjeleder

Arbeidsgiver: Certego

Sted: Stavanger

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.