Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Ny rekord – igjen!

Foreningen er kjempefornøyd med utviklingen. Arbeidet med å forene alle seriøse aktører i bransjen fortsetter med uforminsket styrke.

Ny rekord – igjen!

Foreningen er kjempefornøyd med utviklingen. Arbeidet med å forene alle seriøse aktører i bransjen fortsetter med uforminsket styrke.

23. mars 2018 – Av Geir Olsen

KURS KURS KURS
I så måte var det med stor deltagelse det ble  avholdt hele 44 kurs i løpet av de hektiske dagene. 15 av disse var i regi av leverandørene. Resten sto NL for. I år ble det også tatt noen grep i messehallen for å kunne huse de 24 utstillerne.

– Vi håper alle, både deltagere og utstillere ble fornøyd med nyhetene som ble presentert. Det er viktig for oss å utvikle arrangementet litt hvert år, forteller administrativ leder i NL Anne Line M. Sagbakken.

TILBAKEMELDING VIA SMS
En av arrangørens nyheter i år var at kursdeltakerne fikk SMS rett i etterkant av utført kurs,slik at deltakerne kunne sende arrangøren en effektiv og rask evaluering av kurset. I tillegg fikk alle deltakerne en SMS søndag hvor de kunne vurdere helheten av arrangementet, hotellet,messen, kursene og forslag til nye kurs.
– Vi ønsker jo hele tiden å forbedre arrangementet, forteller Sagbakken.

De fleste av utstillerne hadde med seg ferske nyheter til Lillehammer i år. Låsesmeden kan dessverre ikke presentere alle – men noen velger vi å omtale.

NOEN GLIMT AV NYHETER
Blant annet kunne Sikkerhet og Design ved Svein Hovde fortelle om et aldri så lite comeback i bransjen. Verktøykassen T-BOX ble tydelig et kjærkomment gjensyn for mange av veteranene. Den hendige verktøykassen har ikke vært å oppdrive de siste 15 årene.
– Men nå er den tilbake, kunne SogD-herrene stolt fortelle fra deres vaffelduftende stand.

Boyesen Munthe fremholder sin uavhengighet som leverandør av en rekke produkter. De er spesielt stolte av sin varekatalog – på papir! – som de har jobbet intenst med over lang tid. I tillegg mener de nå å kunne bli en av de få seriøse som kan ta opp kampen med Silca med sitt nye agentur på Keyline nøkkelfilemaskiner med tilbehør.

FIKK VIST SEG FEM
Elok fikk vist frem sitt unike sluttstykke som er utviklet og produsert i Norge. Dette presenteres for markedet her til lands for en brøkdel av prisen på tilsvarende produkt fra utenlandske konkurrenter.

TrioVing fikk vist frem sitt Yale Smartrom. Og Dormakaba kom denne gang med egen kino, hvor den James Bond-inspirerte kortfilmen «Licence to lock» ble vist.

Geze gjorde det enkelt for seg selv i år. De kom rullende inn med en svær bobil som ble brukt som showroom. Låssystemet fra iLOQ ble mye oppmerksomhet til del. Det automatiske lås og nøkkelsystemet trenger ikke tilført elektrisitet for å løse ut. Firmaet kommer nå også med låssystem som utløses av tråløs strømoverføring fra mobiltelefoner etc.

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.