Meny

Utdanning på Kuben KKT
Høsten 2014 inngikk Foreningen Norske Låsesmeder samarbeid med Kuben kurs og teknologisenter (KKT) for programfag i låsesmedfaget.

NL satser på programfag da dette er viktig og ikke alltid like lett å prioritere eller ha ressurser til i alle bedrifter i en hektisk arbeidshverdag.

På Kuben vil lærlinger og andre i NL medlemsbedrifter som er interessert i faglig påfyll kunne melde seg på kurs i 2 ukers moduler. Det er lagt opp til 4 forskjellige 2 ukers moduler fra og med våren 2015 til og med høsten 2016. Våren 2017 begynner man på nytt og starter opp med den første modulen.

Når det gjelder fellesfag er det noe lærlingene melder seg opp til på eget initiativ enten som kveldsundervisning eller en dag i uken. Dette avhengig av tilbudet i fylket og hva som passer lærling/bedrift best.

  1. samling 2017 er: uke 11 og 12  – 13. – 24.mars
  2. samling 2017 er: uke 41 og 42 – 09.-20.oktober

Vedlagt ser dere timeplanen for alle 4 moduler.

Mesteparten av undervisningen vil foregå på Kuben, men vi er også så heldige at vi har gode samarbeidspartnere som stiller opp og underviser i egne tilrettelagte lokaler noen av dagene. Se timeplan. (Vi tar forbehold om endringer).

Vi ser frem til et godt samarbeide med Kuben og gleder oss til å tilby lærlinger og andre ansatte et godt tilrettelagt undervisningstilbud innen låsesmedfaget.

Nyttig informasjon

  • Pris for samlingen i uke 41 og 42 2017 er NOK 15.000 pr person og inkluderer undervisning i 2 uker, samt lunsj. – Prisen forutsetter 8 påmeldte.
  • Alle deltagere må ha med egen PC
  • Kuben KKT ligger sentralt til på Økern i Økern Næringspark med god buss og t-baneforbindelse.
  • Hvis det er behov for overnatting vil det være opp til hver enkelt bedrift å ordne med dette for sine ansatte.

Meld deg på kurs

Se timeplan for kursene

Les beskrivelse av låsesmedmodulene.