Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Certego Stavanger søker Sikkerhetstekniker

Certego Stavanger søker Sikkerhetstekniker

Kunne du tenke deg å jobbe som Sikkerhetstekniker i et selskap med sterk fagkompetanse, høy medarbeidertilfredshet, egen intern skole med fokus på kompetanseutvikling, samt få din egen moderne arbeidsbil? Nå har du muligheten til å søke på jobb hos oss!

Vår avdeling Stavanger er en avdeling med høyt tempo og mange gode kunder. Vi leverer komplette sikkerhetssystemer til små og store byggeprosjekter i Sør Rogaland. På nåværende tidspunkt er vi en stolt leverandør av lås, beslag og ARX adgangskontroll på Sola Arena, som blir Norges første innendørs sykkelveledrom. Vi er også i full gang med tilsvarende løsninger på Vardheia Ungdomskole i Time Kommune. I tillegg har vi mange serviceoppdrag fra både proff- og privatkunder. Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder. Vi er i dag 20 ansatte i Stavanger, med fokus på faglig kvalitet og utvikling.
I CERTEGO får du en seriøs arbeidsgiver og en stor aktør i bransjen. Vi tilbyr deg et trygt arbeidsforhold, gode pensjons- og velferdsordninger, samt vår egen CERTEGO Academy hvor du kan utvikle deg og dine ferdigheter. Som Sikkerhetstekniker i CERTEGO er du vårt ansikt utad og du vil møte på mange mennesker hvor du kan bygge nettverk og kunderelasjoner. Derfor er det også viktig at du opptrer profesjonelt, har et imøtekommende og positivt vesen, i tillegg til at du liker å yte god service og kvalitet i arbeidet. Arbeidsoppgavene er varierte, små og store, kortsiktige og langsiktige. Du vil få bryne deg på mye spennende problemløsning og du vil oppleve å måtte løse oppgavene både individuelt og i team.
Som sikkerhetstekniker i CERTEGO er dine primære arbeidsoppgaver:
Montering av lås, beslag og dørautomatikk
Montering av adgangskontroll, kameraovervåkning, port telefon og alarm.
For deg med teknisk interesse eller erfaring fra tekniske yrker eller elektro, vil oppgaver innenfor elektroniske sikkerhetssystemer være aktuelt, herunder programmering og driftssetting av elektroniske sikkerhetsanlegg
Hvem søker vi etter:
Vi ønsker å høre fra deg som har bakgrunn som låsesmed, elektriker eller et annet håndverksyrke. Kanskje har du noen års erfaring innen tømrerfag, glassfaget eller et annet mekanisk fag, og er vant til å bruke verktøy i ditt yrke? Da har du en yrkeskompetanse vi leter etter.

Minimumskrav for stillingen er:
Plettfri uttømmende politiattest
På grunn av kundekontakt og dokumentasjon / rapportering må du beherske norsk språk både skriftlig og muntlig Førerkort klasse B

Det er en stor fordel om du har noe erfaring med våre produktkategorier som dørautomatikk, lås og beslag, adgangskontroll, kameraovervåkning eller lignende, men personlig egenskaper som stor lærervilje, god arbeidsmoral, interesse for yrket og bransjen kan veie opp for manglende erfaring.

Vil du være med å realisere våre målsettinger, være en sterk bidragsyter på en av våre spennende prosjekter og samtidig ta en skritt videre i din egen karriere og utvikling? Da må du sende oss en uforpliktende og kortfattet søknadstekst i dag og vi vil ta kontakt med deg! Søknadsfrist: 4. oktober. Søk her

Ved eventuelle spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder, Svein Arne Berg på tlf: 945 31 455. svein.arne.berg@certego.no

CERTEGO Norge er din komplette sikkerhetsleverandør og markedsledende av lås og beslag. Vi tilbyr lås, beslag, adgangskontroll og kameraovervåkning. I tillegg til rådgivning, installasjon og service har vi egne butikker hvor du kan handle av fagfolk. Vi er en mesterbedrift, medlem av Foreningen Norske Låsesmeder, ISO sertifisert iht 9001 og 14001, samt lærebedrift innenfor låsesmed- og telekomfaget. Med 18 lokasjoner i Norge tilbyr vi en lokal tilhørighet og tett oppfølging. Våre 320 kompetente, stolte og engasjerte medarbeidere sikrer deg og dine verdier trygt.

CERTEGO er en ledende nordisk leverandør av komplette sikkerhetsløsninger. Våre kompetente og engasjerte medarbeidere skaper innovative, trygge og behovstilpassede systemer. CERTEGO finnes på 80 steder i Norden, har over 1 200 ansatte og omsetter for NOK 2 milliarder. CERTEGO er en del av konsernet ASSA ABLOY – «The global leader in access solutions».


Frist: 03/10/2020

Stilling: Sikkerhetstekniker

Arbeidsgiver: Certego

Sted: Stavanger

Personvern. Design og utvikling av Konsis Grafisk AS.