Alternativt kan du holde nede 'Ctrl' / 'CMD' -tasten og trykke '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å redusere tekststørrelsen.

100%

Høy kontrastmodus er en tilgjengelighetsfunksjon for personer med synshemming.

Aker Lås og Nøkkel søker Butikkmedarbeider

Aker Lås og Nøkkel søker Butikkmedarbeider

Vi søker deg som vil bli en del av et solid firma med godt arbeidsmiljø, høyt arbeidstempo, og ikke minst mye latter og god takhøyde.

Firmaet bærer preg av både bred og dyp kompetanse innen faget, og med kontinuerlig utvikling i bransjen vil det være store muligheter for både faglig påfyll og utvikling. Vi er medlem av Foreningen Norske Låsesmeder.

Som butikkmedarbeider i Aker Lås og Nøkkel er du engasjert og omgjengelig, og ønsker å være med å utvikle vår butikk sammen med oss. Vi har tro på at du vil være en bidragsyter og lagspiller, både i butikken, men også mot våre montører i feltet. I butikken henvender folk innen bygg og anlegg, håndverk/industri, privat og bilbransjen seg.
Målet vårt er å bidra til våre kunders verdiskapning gjennom å være en kompetent støttespiller i hverdagen.

For å lykkes i denne rollen bør du ha kjennskap til produktene i vår bransje.
Det er viktig at våre kunder blir møtt med den beste kunnskapen, og det er derfor helt avgjørende at du har interesse for faget og er villig til å lære.

Som ansatt i Aker Lås og Nøkkel er det et krav at du behersker norsk muntlig og skriftlig og kan vise til uttømmende politiattest.
Du bør trives i en hektisk hverdag, med varierte oppgaver. Du tar initiativ til forbedring, og er tillitsskapende og bevisst på å bidra til et godt arbeidsmiljø sammen med dine kollegaer.

Aker Lås og Nøkkel er kjent for å yte førsteklasses service, og vi ønsker derfor joviale og serviceinnstilte ansatte i vår stab.
Dine referanser bør kunne bekrefte at du er punktlig, stabil og pliktoppfyllende i tillegg til ovennevnte ønskelige egenskaper.

Aker Lås og Nøkkel kan tilby:
• God opplæring i faget
• Et inkluderende og godt arbeidsmiljø med masse humor og god takhøyde
• Mulighet for fast ansettelse
• Telefonordning
• Faglig påfyll og kursing

For nærmere spørsmål om stillingen kontakt- Kristina Skogen: 95802120
kristina@akerlas.no

Søknadsfrist: 13.11.2020


Frist: 13/11/2020

Stilling: Butikkmedarbeider

Arbeidsgiver: Aker Lås og Nøkkel AS

Sted: Oslo

Design og utvikling av HELLI Visuell kommunikasjon