Meny

Messen høster RosENGASJERTE KURSDELTAGERE – Unik kunnskapsdeling blant konkurrentene.

I tillegg til den flotte messen var det som vanlig en rekke kurs og seminarer på menyen under det tradisjonelle Låsesmedtreffet på Lillehammer.  Nok en gang ble det påpekt hvor unikt dette er for de forskjellige aktørene innen foreningen. Her deler man kunnskap og erfaring. Og gjerne med sine konkurrenter. Slik blir NL medlemmene de beste i bransjen. 

– Dette er en stor styrke og fordel for de som er med i Foreningen Norske Låsesmeder, sier styreformann Knut Kildahl. Man fremhever at nettopp dette samarbeidet på tvers av konkurranseforholdene, gjør at andre aktører i samme bransje blir hengende etter.

– Dette gjør at vi kan se lyst på fremtiden. Vi har de fremste ressurser i våre rekker. Både innen det tradisjonelle og det moderne. Vi står godt rustet for å opprettholde vår fremoverlente holdning til nye tider og moderne utfordringer, sier Knut Kildahl.

Innsatsen på kursene var det intet å utsette på. I gangene vrimlet det med låsesmeder på praktisk befaring for å finne riktige dører og tilbehør.

Et annet sted står en kvinne på bordet og borrer seg ned i et pengeskap. I naborommet er det universell utforming og myndighetenes krav på agendaen. Andre steder gikk diskusjonene friskt. Alt for å drive bransjefolkene fremover.