Meny

NL Låsesmeden kan mer enn du kanskje vetNL Låsesmeden har bred kompetanse om lås, beslag og sikkerhetsutstyr, og kjenner lover, regler og forskrifter for brann, rømning og forsikring for lås og beslag.

Varer og tjenester
NL Låsesmeden utfører prosjektering, installasjon og servicearbeider for nybygg og rehabiliteringsprosjekter.
Og trenger du en ekstra nøkkel til inngansdør eller vil ha samme nøkkel til vinduer og dører, eller har en lås som går trått, hjelper NL Låsesmeden deg gjerne fram til løsninger du er tilfreds med.

Produkter
NL Låsesmeden leverer alt du trenger til sikring av bygninger og verdier, hjemme og på arbeidsplassen.
NL samarbeider med de største leverandørene i det norske markedet og setter krav til samarbeidspartnere/leverandører og sikrer derved god kvalitet på produktene med oppfølging i tilfelle av reklamasjon.

Vedlikeholdsmarkedet
NL Låsesmeden foretar befaringer og kan gi deg en oversikt over dørenes tilstand med forslag til tiltak der mangler avdekkes, slik at alt blir i henhold til regler og forskrifter for brann, rømning og forsikring.

Forsikring
Forsikringsselskapene gir rabatter til deg som sikrer bolig i henhold til gitte regler og har utarbeidet sikkerhetsforskrifter; Innbruddssikring for næringslivet.

NL Låsesmeden gir veiledning om riktig valg av lås og utstyr både for næringsdrivende og private.

Nøkkelkontroll
Har du oversikt og kontroll over nøklene dine?
Be om brosjyren Nøkkelkontroll hos NL Låsesmeden, eller les mer under menyknappen Nøkkelkontroll.

Kunden i sentrum
NL Låsesmeden setter kunden i sentrum. De vet at det er kundene de lever av og arbeider derfor etter regelen ”Kunden har alltid rett”.
NL stiller strenge krav til sine medlemsbedrifter, og du kan være sikker på at NL Låsesmeden opptrer ordentlig og ryddig og i tråd med NL etiske regler.

Tilgjengelighet
NL har medlemsfirmaer fra Alta i nord til Kristianssand i sør. Se landsoversikt over NL medlemsfirmaer.