Meny

Samarbeid mellom NL og leverandørerForeningen Norske Låsesmeder har avtale med utvalgte leverandører som samarbeider med NL på låsesmedrelaterte områder.

Samarbeidet sikrer låsesmedene kvalitetsprodukter samt informasjon og opplæring på produktene. Oppfølging og support er en vesentlig og viktig del av samarbeidet, og sikrer at NL låsesmedfirmaenes kunder blir ivaretatt på en profesjonell og god måte.
Lovverk, regler og forskrifter til brann, rømning og forsikring stiller rigorøse krav til produkter og løsninger. Det er derfor avgjørende viktig å være oppdatert på nyheter og de beste løsningene. NL’s Samarbeidspartnere medvirker til at NL låsesmedene har en særskilt kompetanse innen låsesmedfaget, som er et mesterfag. En oversikt over NL’s Samarbeidspartnere finner du til venstre under menyknappen Samarbeidspartnere.