Meny

Låsesmedtreff som smakteDet var nok noen som i utgangspunktet var skeptiske til å flytte Låsesmedtreffet fra Hamar til Storefjell, men tilbakemeldingene etter årets treff har vært nærmest udelt positive.

– Vi i styret var vel kanskje litt spente på reiseruten og avstanden i forhold til Olrud og Hamar, men vi har omtrent ikke fått noen negative tilbakemeldinger etter årets treff. Dette var et slags prøveår på et nytt sted. Og det ga oss mange erfaringer som gjør at vi kan lage et enda bedre treff neste år, oppsummerer Knut Kildahl – formann i Foreningen Norske Låsesmeder.

Selv om reiseveien for mange, uansett hvordan de transporterte seg til Storefjell, nok var noe lenger enn til Hamar var de fleste allikevel fornøyde. Og vel fremme kunne man konstatere at alle fikk rom under (nesten) samme tak. Noe som ikke lenger var mulig på Olrud ettersom treffet har økt såpass i størrelse at hotellet rett og slett ikke kunne ta i mot alle deltakerne. Og selv om noen måtte bo litt avsideliggende til på det store hotellet, så det da ut som om de fleste klarte å finne sitt eget rom i løpet av natten.

Alle som svarte på evalueringsskjemaet karakteriserte messeområdet som meget godt. Og som de fleste vel fikk med seg, er det god plass til å utvide med flere utstillere de kommende årene.

– Leverandørene er veldig viktige for oss, og tilbakemeldingene derfra tyder på at de også var godt fornøyde med det nye treffstedet, sier Kildahl.

Behov for nye kurs
I år var det, med stort og smått, 352 deltakere, men Storefjell Resort Hotell har plass til flere. Og går det som Kildahl håper passerer Låsesmedtreffet  400 deltakere neste år.

Som vanlig var det høy standard på kursene, og selv om noen (ikke overraskende) mente at kursstart burde være lagt litt senere på formiddagen, fikk selve kursbiten mye ros fra deltakerne. Spesielt var mange svært godt fornøyde med kommunikasjon- og samspillkurset.

– Vi vet mye om behovene for nye kurs, og får stadig ønsker fra medlemmene våre. Det skal vi gjøre så godt vi kan for å oppfylle, lover Kildahl. 

På listen over nye kurs medlemmene ønsker seg står blant annet lederkurs, billås, dørautomatikk og elektrokurs.

Hotellet, servicen og gjennomføringen av helgen fra foreningens side får også gjennomgående høy score. Både fra låsesmedene og ledsagere.

– Marion har en stor del av æren for at det går så bra som det gjør. Men jeg vil også gi ros til Jan Petter og Elisabeth Moen som tar seg av ledsagerprogrammet, avslutter formannen.